Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata az általa fenntartott bölcsődékben az alábbi beíratási időpontokat határozza meg: 2014. március 1. napjától – 2014. március 16. napjáig, munkanapokon 0900-1200

Hasonló tartalmaink:

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. tv. 42. § (1) bekezdése alapján a bölcsőde a családban nevelkedő 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását és nevelését biztosító intézmény.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, a közétkeztetésről, azok igénybevételéről és a fizetendő térítési díjak megállapításáról 83/2011. (XII.22.) önkormányzati rendelet 5.§ (6) bekezdése szabályozza az ellátás igénybevételének módját:

„(6) A bölcsődei igénybevételre irányuló kérelmet – tárgyév szeptember 1. napjától történő felvételhez – a szolgáltatást nyújtó intézmény vezetőjéhez kell benyújtani tárgyév március 1. napjától március 16. napjáig. Az intézmény vezetője a benyújtott kérelmekről legkésőbb tárgyév április 30. napjáig dönt. A határidőn túl benyújtott kérelmeket az intézmény vezetője előjegyzésbe veheti.”

Kérjük a szülőket, hogy hozzák magukkal a beiratkozáshoz:

- Másolatok: születési anyakönyvi kivonat

TAJ kártya

Lakcím kártya ( gyermeknek és szülőknek is ) ( Érd )

Családi pótlék határozat

GYED – GYES határozat

- Munkáltatói és jövedelem igazolás mindkét szülőtől

- Házi gyermekorvosi igazolás ( három napnál nem régebbi ).

Az igazolásnak tartalmaznia kell: ” A gyermek egészségi állapota
alapján bölcsődében gondozható ”

15/1998. ( IV.30. ) NM rendelet

- Egészségügyi kis könyv, oltási könyv.

ÉRD MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE (erd.hu)

Címkék