Megújult a Teleki Sámuel Általános Iskola tornaterme. A munkáltatokra azért volt szükség, mert baleset és életveszélyes állapotban volt már a helyiség. A beruházás több, mint 4 millió Ft-ba került, melynek keretében. A tornateremben mára már visszaállt a rend, mind a testnevelés órák, mind az egyéb sportfoglalkozások zökkenőmentesen zajlanak.

Hasonló tartalmaink:

 

Igen rossz állapotban volt a Teleki Iskola tornaterme, még egy nagy luk is tátongott a helyiség közepén. Ezért volt szükség a felújításra, mely több, mint 4 millió Ft-ba került.

Az intézmény vezetője elmondta, hogy már régóta balesetveszélyes volt a tornaterem, és ezt már az elmúlt év júniusában jelezték a fenntartó felé, de csak nemrégiben kezdődhettek meg a munkálatok. Szerencsére ez idő alatt semmilyen baleset nem történt. Nem volt könnyű időszak a testnevelők és a diákok számára az elmúlt néhány hónap, hiszen a testnevelés órákat, illetve a tanítási utáni foglalkozásokat meg kellett tartani, és így jelentősen szűkültek a lehetőségek.

 

Would you like to replay the video?

 

Patkóné Séra Ilona elmondta, hogy az intézményben további fejlesztésekre volna szükség. Teljes energetikai felújítást terveznek, és az iskola udvarát is szeretnék majd rendbe hozni.

A tornateremben mára már visszaállt a rend, mind a testnevelés órák, mind az egyéb sportfoglalkozások zökkenőmentesen zajlanak.

Címkék