A választási bizottság csütörtökön elutasította a PM pártigazgatójának az ellenzéki összefogás villanyoszlopokra ragasztott plakátjaival kapcsolatos érdi beadványát – adta hírül tegnap este az MTI.

Hasonló tartalmaink:

 

A Pest Megyei 1-es számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság (OEVB) a Dorosz Dávid által benyújtott beadványt alaki-formai hibákra hivatkozva érdemi vizsgálat nélkül utasította el.

Dorosz Dávid azért élt kifogással, mert a közterület-fenntartó munkatársai egy városi rendelet alapján eltávolították a villanyoszlopokra kihelyezett plakátjaikat. Az Együtt-PM-es Dorosz Dávid csütörtöki sajtótájékoztatóján egyebek azt közölte, jogellenesnek tartják, hogy a polgármester utasítására elkezdték Érden leszedni az ellenzéki összefogás plakátjait, figyelmen kívül hagyva a Kúria vonatkozó döntését.

T. Mészáros András, Érd polgármestere ezzel kapcsolatban az ÉRD Médiacentrumnak elmondta: Dorosz Dávid és csapata részéről nehéz jóhiszeműséget feltételezni, hiszen a plakátokat napokkal a Kúria döntése előtt ragasztották ki.

 

Címkék