Aradszki András, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje nem áll ki vitára Dorosz Dáviddal, az ellenzéki összefogás jelöltjével. Mint a politikus az ÉRD Médiacentrumnak elmondta: tisztességtelen lenne a másik 15 jelölttel szemben, ha külön vitát folytatna a PM-es politikussal.

Hasonló tartalmaink:

Mint ismert, szerdán, Mesterházy Attila, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjének érdi kampányfórumán Dorosz Dávid vitára hívta ki Aradszki Andrást. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje ezzel kapcsolatban tegnap rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta: nem lenne tisztességes a többi 15 jelölttel szemben, ha ők ketten vitáznának. A tisztesség azt diktálja, hogy mindenki egyenlő eséllyel szerepeljen a választási kampányban – tette hozzá.

Aradszki András – utalva arra, hogy Dorosz Dávid nem a választókerületben, hanem a fővárosban él – elmondta: nem ismeri a XIII. kerület problémáit, ebben a témában ellenfele nyilván sokkal jártasabb. A képviselő ugyanakkor nem biztos abban, hogy Dorosz kellő ismeretekkel rendelkezik a Pest megye 1. számú választókerület településeiről. Példaként említette, hogy az ellenzéki összefogás jelöltjének érdi szórólapján a város irányítószámaként Cegléd városáé volt feltüntetve. “Irányítószámokról nem vitatkozom” – mondta Aradszki András, hozzátéve: a választókerület településein élők április 6-án véleményt nyilváníthatnak az elmúlt négy évről, a XIII. kerület ügyei pedig az ott élőkre tartoznak.

 

Címkék