A megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapatunk szombaton a Hévizgyörk együttesét fogadta az Ercsi úti pályán. Az Érd 4:1 arányú győzelmet aratott, így továbbra is a második helyen áll. Ráadásul az éllovas Vác döntetlent játszott a hétvégén, így már csak 1 pont az előnyük a mienkkel szemben.

Hasonló tartalmaink:

 

A 21. fordulóban az Érd a 13. helyen álló Hévizgyörk együttesét látta vendégül. Az Érd Németh, Kovács és Csizmadia találataival már a szünetre 3:0-s érdi vezetés alakult ki. A térfélcserét követően Kovács Béla ismét betalált, így már 4:0-ra vezettek a hazaiak. A Hévizgyörk az 57. percben szépített, így 4:1-es érdi győzelem született.

A csapat továbbra is a dobogós helyért küzd, és mindent meg is tesznek majd céljaik eléréséért. Hétvégén a Kisnémedi otthonában zsebelhetik be az újabb három pontot, majd a nagy rivális, az első helyen álló Vácot fogadják a mieink, akik nagy meglepetésre csak döntetlent játszottak az Örkénnyel, így az Érd egy pontra megközelítette riválisát. A Vácnak 49, az Érdnek 48 pontja van. A Kisnémedi elleni találkozót március 30-án rendezik meg, a Vác elleni összecsapásra pedig április 5-én 16 órás kezdettel kerül sor az Ercsi úti pályán.

Címkék