A Poly-Art Alapítvány pódiumestje

A Poly-Art Alapítvány évente két alkalommal tart pódiumestet, általában áprilisban és decemberben. Ezeken az alkalmakon olyan alkotóknak adódik lehetőség a bemutatkozásra, akik a képzőművészet, az irodalom vagy a zene terén végzik tevékenységüket itt a térségben.

Hasonló tartalmaink:

Fazekas Major Gizella három verses kötetet hozott magával a pódium estre, ezekkel mutatkozott be a nagyközönség előtt. Verseiben sokszor a természet jelenik meg, ebből merít ihletet.

Tarnócziné Barabás Irén már 15 éve a Poly-Art Alapítvány tagja, most megjelent zsebkönyvében prózákat és verseket is egyaránt találhat az olvasó.
Festményeket is bemutattak az est során, ezek Wischin Tibor alkotásai voltak. A művész idősebb korábban fordult a festészet felé, elmondása szerint mindig is vonzotta az alkotóművészet ezen formája.

Would you like to replay the video?

Somfai István, a Poly-Art Alapítvány elnöke elmondta, hogy a az alapítvány továbbra is érdeklődik az Érden és környékén élő művészek iránt, így adott a lehetőség a bemutatkozásra egy-egy ilyen est keretein belül.

Címkék