Kedden került sor a IV. korcsoport számára a megyei-területi röplabda bajnokságra, Érden, három csapat részvételével. A győzelmet a Diósdi Eötvös József Általános Iskola csapata szerezte meg, így ők vehetnek részt az április 24-én, szintén Érden megrendezésre kerülő megyedöntőn.

Hasonló tartalmaink:

 

Április 8-án, kedden rendezték meg a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornacsarnokában a IV. korcsoportos lányok számára a röplabda diákolimpiai megye-területi fordulót. Miután kevés csapat nevezett, körzeti fordulót nem rendeztek, egyből a megye-területin bizonyíthattak a fiatalok. A megmérettetés három csapat részvételével zajlott. A hazai Kőrösi iskola mellett, a Diósdi Eötvös József, illetve a Szigethalmi Széchenyi István Általános Iskola vett részt az eseményen.

A IV. korcsoportos megyedöntő rendezési jogát is Érd nyerte el, érdi csapat helyett azonban a szomszédos Diósdnak drukkolhatunk.A megmérettetést április 24-én rendezik meg a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, két helyszínen. A régi kis tornateremben, illetve az új tornacsarnokban párhuzamosan zajlanak majd a küzdelmek.

A legszebb pillanat megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=SgGefcYHBm0&feature=em-upload_owner  oldalon.

 

fotó és videó forrása: facebook

Címkék