Április 5-én, a Treff Sportcentrum adott otthont a tavaszi régiós judo versenynek. A verseny régiós mivolta ellenére nyílt volt, így az ország távoli pontjairól is érkeztek sportolók, így több, mint 370 versenyző lépett szőnyegre. A hazai versenyzők remekeltek, hét aranyérmet gyűjtöttek, és a csapatversenyt is a Diósdi DSE nyerte meg.

Hasonló tartalmaink:

 

Idén Érden, a Treff Sportcentrumban rendezték meg a hagyományosan a tavaszi régiós judo versenyt, amely ezúttal a Foodtest kupa nevet kapta. A Budapesti Regionális Szövetség a megmérettetést a Diák korosztály számára írta ki.

A megmérettetésre több, mint 370 versenyző érkezett. A versenyen öt küzdőtéren mentek a küzdelmek, így a magas létszám ellenére is gördülékenyen zajlott le az esemény. A fiúk öt, a lányok két korcsoportban versenyeztek, a korosztályokon belül pedig súlycsoportokra osztották a versenyzőket.

 

vlcsnap-2014-04-09-19h31m24s93

 

A hazaiak remekül szerepeltek, Csetnek Béla az Érdi Judo Klub, Diósdi DSE edzőjének negyvenegy tanítványa közül 19-en szereztek érmet, közülük heten a legfényesebbet. Így az sem csoda, hogy a legnagyobb kupa is a házigazdánál maradt, a csapatverseny ugyanis a Diósdi DSE nyerte. A versenyzők nem csak érmet és kupát vehettek át, hanem a versenyre készült egyedi pólóval valamint ajándékutalvánnyal is gazdagodtak.

 

 

Címkék