Nagyszabású beruházás vette kezdetét a Diósdi Sportcentrumban néhány héttel ezelőtt. A beruházás keretében kicserélik a futballpálya füvét, a locsoló berendezést, új lelátó épül a pálya köré, ezen kívül pedig felújítják az öltözőket is.

Hasonló tartalmaink:

 

2007-ben készült el a Diósdi Sportcentrum. Mint utóbb kiderült a kivételezés során nem minden úgy történt, ahogyan kellett volna, számos hiányossággal szembesültek az üzemeltetők az elmúlt években, és a fű sem volt megfelelő állapotban, így elsősorban ennek kicserélése volt időszerű. A munkálatok körülbelül három hete kezdődtek meg.

 

 

A Diósdi Torna Club elnöke elmondta, az említett munkafolyamatok csak a beruházás első ütemét jelentik, ugyanis további munkálatokra is sor kerül majd. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a csúszás ellenére május 20-án mindenképpen át kell adniuk a létesítményt, ugyanis, május 24-én Diósd ad otthont a 2014-es ügyvéd világbajnokság megnyitójának és nyitó mérkőzésének.

 

vlcsnap-2014-04-09-19h30m38s140

 

A Diósdi Torna Club életében nehéz időszak ez, hiszen a felnőtt alakulat mellett az utánpótlás csapatok edzéseit, mérkőzéseit is meg kell oldani. A felnőtt gárda éppen ezért a bajnoki mérkőzéseit ebben a szezonban Szigetszentmiklóson játssza. Az utánpótlás csapatok a műfüves pályán edzenek, és ott játsszák a meccseiket is, az edzéseket, időpontjait előrébb hozták, és van, hogy csak fél pálya áll rendelkezésre, de ha elkészül a beruházás minden visszaáll a régi rend szerint.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék