T. Mészáros András polgármester elmondta, hogy Érden különösebb probléma nélkül zajlott le a választás vasárnap, minden az előírásoknak megfelelően történt. A továbbiakban pedig köszönetét fejezte ki az érdi választópolgároknak az eredményeket illetően is.

Hasonló tartalmaink:

 

Bár a választáson a részvételi arány elmaradt a négy évvel ezelőtti eredményhez képest, de így is a választópolgárok valamivel több, mint 61 %-a járult a szavazóurnák elé. T. Mészáros András polgármester elégedett volt az érdi adatokkal is, hiszen az országos eredményhez képest magasabb volt az arány, pontosan 65,6 %.
Az agresszív baloldali kampányra hívta fel a választások kapcsán a figyelmet a város vezetője és elmondta, hogy már eljuttatta a plakátok eltávolítására vonatkozó polgármesteri utasítást az érintetteknek. T. Mészáros András nehezményezte, hogy a baloldali összefogás jelöltje az eredmények láttán nem gratulált a választókerület győztesének.
A város vezetője hozzátette – a FIDESZ- KDNP meggyőző többséget könyvelhetett el a választókerületben. Dr. Aradszki András közel 6.000 szavazattal kapott többet baloldali összefogást képviselő Dr. Dorosz Dávidnál.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

 

Címkék