A vasárnapi országgyűlési választások eredményeiről számolt be T. Mészáros András polgármester, országos és helyi viszonylatban egyaránt. A város vezetője elmondta, hogy az elmúlt négy évben megfogalmazott politika sikeres volt és ezt a FIDESZ-KDNP győzelme egyértelműen bizonyítja is, amit sikerként könyvelhet el az ország és a nemzet egyaránt.

Hasonló tartalmaink:


A választások kapcsán konkrét számadatokról is beszélt, a négy legtöbb szavazatot kapott párt eredményeit részletezte a város vezetője.
A FIDESZ-KDNP újabb győzelme a város jövőjének szempontjából is fontos, hiszen a kormány sikeresen működött együtt az önkormányzatokkal, így Érd is rengeteget fejlődött az elmúlt négy évben. Ennek köszönhetően ez az eredményes munka is folytatódhat a választópolgárok bizalmának jóvoltából – mondta el T. Mészáros András polgármester.
A közös munka  eredménye az is, hogy elkezdődhet az M7-es érdi csomópontjának fejlesztése, illetve ezzel párhuzamosan a Bem téren felépülhet a bevásárlóközpont is – tette hozzá a város vezetője.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék