Május 25-én ismét választás lesz, ezúttal az Európai Parlamenti választásokra kerül sor. T. Mészáros András polgármester a sajtótájékoztatón a magyarság teljes érdekképviseletére helyezte a hangsúlyt, hiszen a FIDESZ-KDNP 21 fős listája összetételét tekintve a határon túli magyarok képviseletét is szolgálja.

Hasonló tartalmaink:

 

Az uniós tagság egyik nyertese Érd – ezzel folytatta a tájékoztatót a város vezetője. T. Mészáros András hangsúlyozta, hogy az elmúlt években közel 45 milliárd forintnak megfelelő pályázati összeg érkezett a városba, amely jelentős fejlesztési lehetőségeket biztosított. Ennek köszönhetően valósulhatott meg többek között a város teljes csatornázása, megújulhatott a szakrendelő, illetve megépülhetett a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium is. A pályázati lehetőségek maximális kihasználása folytatódik a 2020-ig tartó uniós költségvetési időszakban is – tette hozzá a város vezetője.

 

Would you like to replay the video?

 

A tájékoztató végén T. Mészáros András polgármester felhívta a lakosság figyelmét a Majálisra, hiszen május elsején, a város főterén egész nap számtalan programmal, koncerttel várják az érdeklődőket, illetve a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat.

 

 

Címkék