T. Mészáros András polgármester a kedden megalakult új országgyűlés kapcsán hangsúlyozta, hogy a Pest megyei 1 sz. választókerület képviselőjét Dr. Aradszki Andrást a KDNP frakcióvezető-helyettesévé választották. Ez abból a szempontból is fontos, hogy ennek köszönhetően még nagyobb lendülettel folytatódhat a város érdekeinek a képviselete az országgyűlésben.

Hasonló tartalmaink:

 

A munkanélküliség elleni küzdelemben országos szinten jelentős előrelépések vannak, hiszen a legutóbbi statisztikák szerint az elmúlt 4 évben közel 4 %-os csökkenés tapasztalható. Ez Érdre is kedvező hatással van, hiszen a város egyik kitörési pontját is az új munkahelyek teremtése jelenti – tette hozzá a város vezetője.

Megegyezés született az M7-es érdi csomópontjának a megépítéséről, már a közbeszerzési eljárások zajlanak az ügyben. Ezzel a beruházással az autópálya lehajtónál a bevásárlóközpont is megépülhet, amelyben a jövőben helyet kaphat a parkvárosi posta is.

A sajtótájékoztató végén T. Mészáros András polgármester elmondta, hogy zajlanak a munkálatok a Gyula utcában. Az új óvodát az önkormányzat várhatóan szeptemberben át tudja adni, valamint az útburkolat is megújul utca óvoda felőli szakaszán, ezzel is teljes kényelmet biztosítva a lakosságnak.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék