Dr. Aradszki András a sajtótájékoztatóját egy köszönetnyilvánítással kezdte, ugyanis az áprilisi választásokon ismét megkapta a bizalmat a választópolgároktól. Továbbá hozzátette azt is, hogy a most megtartott választás egyben a demokrácia ünnepe is volt.

Hasonló tartalmaink:

A FIDESZ-KDNP a megszerezett kétharmados többséggel folytathatja azt a munkát, amelyet 2010-ben elkezdett. Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő ennek kapcsán kiemelte az oktatási rendszer átalakítását, amelynek köszönhetően néhány éven belül ezen a területen is jelentős, úgymond érezhető előrelépések lesznek. Hasonló folyamatok zajlanak az egészségügyben is – tette hozzá, ugyanis már elkezdődött az a munka, amellyel fokozatosan javítható a színvonal, valamint az emberi erőforrások jobb megbecsülése is elérhető.
A kormány továbbra is foglalkozik a rezsicsökkentéssel, olyan rendszer kiépítésén dolgoznak, amely lehetővé teszi a nemzeti infrastrukturális rendszerek összeköttetését és állami kézbe vételét, ezzel is megvédve az elért eredményeket.
A folytatás vonatkozik az önkormányzatok által kitűzött célok megvalósítására is, azonban erre a munkára csak az őszi választások után lesz lehetőség.
Dr. Aradszki András a továbbiakban elmondta, hogy a 2014-es év rendkívül fontos év az ország szempontjából, hiszen az országgyűlési, az európai parlamenti valamint az önkormányzati választásokon keresztül elmélyülhet, illetve még biztosabbá válhat a rendszerváltás, amely a magyarországi demokrácia működésében is pozitív változásokat jelent.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

 

Címkék