A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) választási eredménye újabb felhatalmazást jelent a kormányzásra, hiszen a pártszövetség vasárnap a szavazatok több mint 51 százalékát szerezte meg – mondta Erdős Norbert kedden az MTI-nek.

Hasonló tartalmaink:

 

A képviselő, aki a lista nyolcadik helyéről szerzett mandátumot, hozzátette: új feladat előtt áll, erősíteni szeretné a Fidesz-KDNP munkáját, erős érdekérvényesítő szerepet betölteni Magyarországért és szűkebb hazájáért, a Dél-Alföldért.
Erdős Norbert, aki az EP-ben először jutott mandátumhoz, úgy véli: a belpolitikában jelentős tapasztalatokat szerzett. Békés megye békési egyéni választókörzetében három cikluson át, 2002 és 2014 között volt a Fidesz országgyűlési képviselője, az elmúlt négy évben a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja volt, és zökkenőmentesen és sikeresen szervezte meg az új hivatalt.
Hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP EP-képviselői közül ő az egyedüli, aki napi kapcsolatban áll a vidékkel, a vidéki emberekkel, a mezőgazdasággal, és az előzetes egyeztetések alapján várhatóan a mezőgazdasági bizottságban fog dolgozni. “Szívügyem lesz a komplex magyar agrárügyek képviselete a frakció tagjaival együtt a földügyekben és a hungarikumok védelmében” – mondta Erdős Norbert.

 

forrás: mti.hu

 

 

Címkék