Az Európai Parlamenti választásokat követően most tartott először sajtótájékoztatót Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, aki értékelte a május 25-i eredményeket valamint hangsúlyozta, hogy 12 képviselőt delegálhat a Fidesz-KDNP Brüsszelbe.

Hasonló tartalmaink:

 

Június 6-án alakult meg az új kormány – ezzel folytatta tájékoztatóját az országgyűlési képviselő, aki elmondta azt is, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség azt a hatékony kormányzati munkát folytatja, amelyet még 2010-ben kezdett el.

A héten csütörtökön megtörtént az államtitkárok kinevezése. Dr. Aradszki András az energiaügyekért felelős államtitkári pozíciót tölti be június 15-től.

A törvényhozás területén az egyik legjelentősebb esemény volt a reklámadó elfogadása, amely gyorsított eljárásban történt. Most ezzel az intézkedéssel egészült ki az a fajta adópolitika, amelynek köszönhetően elkezdődhetett egyfajta gazdasági és szociális fejlődés az országban.

A tájékoztató legvégén az őszi önkormányzati választások kapcsán a politikus elmondta, hogy Érden a FIDESZ polgármester-jelöltje T. Mészáros András lesz.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

 

Címkék