Könyvekkel a Föld körül címmel indította el nyári ajánlóját a Csuka Zoltán Városi Könyvtár. Az intézmény öt tematikus témakörön keresztül szeretné segíteni az olvasókat, hogy a lehető leghasznosabban tudják eltölteni a nyári időszakot. Az ajánló mind a felnőtteknek, mind pedig a gyerekeknek kínál tartalmas olvasmányokat.

Hasonló tartalmaink:

 

vlcsnap-2014-07-01-18h00m33s238

 

A könyvtár az új kezdeményezésnek köszönhetően az egész nyár folyamán segíti az olvasóit, hogy a legnépszerűbb utazással kapcsolatos kiadványokkal is közelebbről megismerkedhessenek. Alternatívát kívánnak nyújtani azoknak is, akik elutaznak a nyár folyamán, de az itthon maradókra is gondoltak a könyvtár munkatársai.  A szépirodalomtól kezdve a szakkönyveken át számtalan kiadvány került a kínálatba, továbbá a gyermekkönyvtár és a zenei könyvtár is több ajánlattal kapcsolódik a témákhoz.

A felnőtt könyvtár bejáratánál található állványon is tematikus ajánló várja az olvasókat. Ezúttal a lakberendezés a fő témája ennek a kiemelésnek. Az Otthoncsinosító című könyvválogatás két hétig áll az olvasók rendelkezésére, azt követően pedig Kiránduló címmel találhatnak válogatott kiadványokat az érdeklődők.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék