A gyermeknek mese kell. Ez a szlogenje az idei 8 héten át tartó napközis tábornak, amelyet Parkvárosban tartanak. A táborban minden héten ismert mesefilmek megelevenítésével, játékos formában történő feldolgozásával foglalhatják el magukat a gyerekek.

Hasonló tartalmaink:

 

 

vlcsnap-2014-07-01-18h02m26s16

 

A nyári napközis tábort a tavaly évhez hasonlóan idén is a Teleki Sámuel Általános Iskola szervezi. Június 23-án kezdődtek a programok, jelenleg a második hét foglalkozásai zajlanak. Az érdeklődés nagy, hiszen az első naptól kezdve 120 gyermeknek jelent kikapcsolódást a tábor. Non Ilona, a tábor szervezője hozzátette, általános iskolás gyerekeknek ad programokat a tábor. Főként elsős és másodikos gyermekek vesznek részt, de azért van érdeklődés a felső tagozatosok részéről is.

A változatos programok központi témája a mesevilág, erre felfűzve találhatják meg a gyerekek a számukra legkedvesebb elfoglaltságokat a tábor területén. A tábor első hetében a mackókhoz kapcsolódó mesékkel foglalkoztak a gyerekek, ezen a héten pedig a királylányok és a lovagok világába kaphatnak betekintést játékos formában. Hetente egyszer kirándulásra is sor kerül, ez a program is illeszkedik a heti tematikához.

A tábor telt házas, így már a harmadik hétre sincsen szabad hely, de az azt követő hetek foglalkozásaira azonban még lehet jelentkezni. A tábor megrendezését az önkormányzat finanszírozza, minden évben 6 millió forint áll erre rendelkezésre, így a szülőknek csak az ellátás díját, heti 5000 Ft-ot kell fizetni. Jelentkezni az adott tábort megelőző héten szerdáig lehet.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

 

 

Címkék