A Magyar Szinkronúszó Szövetség idén negyedik alkalommal rendezte meg a hagyományos nemzetközi versenyét, melynek helyszíne idén az Érd Aréna volt. A IV. Hungarian Open-en 8 országból 10 csapat versenyzett. A megmérettetésen vízbe ugrottak hazánk londoni olimpikonjai, Czékus Eszter és Kiss Szofi, valamint a mexikói válogatott két, szintén a londoni olimpiát megjárt versenyzője.

Hasonló tartalmaink:

 

Július 4-6. között rendezték meg Érden a IV. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó versenyt. Az érdi uszoda első ízben adott otthont ilyen nagyszabású, nemzetközi versenynek. A megmérettetésre több százan érkeztek, 8 országból 10 egyesület vett részt a sporteseményen. A versenyen vízbe ugrottak hazánk londoni olimpikonjai, Czékus Eszter és Kiss Szofi, valamint a mexikói válogatott két, szintén a londoni olimpiát megjárt versenyzője. Mindemellett pedig találkozhattunk cseh, szlovák, lengyel, izraeli és svéd versenyzőkkel is. A háromnapos rendezvényen több korosztályban mérték össze erejüket a hazai és külföldi sportolók.

A magyar válogatottak számára a Hungarian Open bizonyos versenyszámokban kvalifikációs verseny volt, és egyúttal felkészülési lehetőség az elkövetkezendő versenyekre.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék