Két új áruházat nyit Érden a Lidl

A Lidl Magyarország Bt. három ingatlannal rendelkezik a városban. Ezek közül kettő hasznosításra vár, így a Kádár utca környékén illetve a Fürdő utca melletti ingatlanon épülhetnek áruházak a jövőben. Érdligeten évek óta érvényes építési engedéllyel rendelkezik a cég, azonban a régi CBA helyén egyelőre nem épült fel a lakosság által is hiányolt új áruház. A most aláírt együttműködésnek köszönhetően remélhetőleg a hasznosításra váró területeken bevásárlási lehetőségekhez juthatnak az érdiek.

Hasonló tartalmaink:

Pordán János cégvezető az érdligeti beruházással kapcsolatban elmondta, hogy előreláthatólag 2016-ban épülhet meg az új áruház, valamint hozzátette, hogy az épület megjelenésének tekintetében alkalmazkodnak az alközponti igényekhez. A Kádár utca környékén található telek hasznosításával kapcsolatban elhangzott, hogy a cég ebben az esetben is 2016-ra tervezi az építkezést, amivel bekapcsolódnak majd a Bem tér hamarosan kezdődő átalakításába is.

Közelednek az önkormányzati választások, egyre több civil szervezet és politikai párt készül erre az alkalomra – mondta T. Mészáros András polgármester, aki hozzátette, hogy a városvezetés felkészült a folytatásra, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a lakossággal közösen tudnak elképzelni.

A sajtótájékoztatón egy hétvégi programra is felhívta a figyelmet a város vezetője, hiszen július 12-én az Érdi Horgászegyesület a hagyományos családi napját tartja az érdi Duna-parton, ahová nem csak horgászokat várnak.

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék