Fogászati ügyelet augusztustól

Rendkívüli ülést tartott Érd Megyei Jogú Város közgyűlése szerdán este a Polgárok Házában. A képviselők 3 naprendi javaslatot tárgyaltak, döntöttek  a fogászati ügyelet beindulásáról, amely a korábbi elképzelésekkel ellentétben egy hónappal korábban, már augusztustól az érdiek rendelkezésére állhat.

Hasonló tartalmaink:

 

A napirendi javaslatok közül elsőként az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. új ügyvezetőjének a megválasztásáról döntött a testület. Az önkormányzati tulajdonban lévő cég irányításával Fekete Zoltánt bízta meg a közgyűlés.

Ezután a városban működő alapítványok idei évi támogatására, illetve alapítványi források átadására vonatkozó javaslatot tárgyalták a képviselők.

A harmadik napirendi pont egy sürgősségi előterjesztésnek köszönhetően került a közgyűlés elé. Ez a fogászati ügyelet beindítására vonatkozott. Az elmúlt közgyűlésen még arról döntött a testület, hogy szeptember elsejétől indulhat be a városban ez a szolgáltatás, azonban most úgy tűnik, hogy a feladatokkal megbízott cég akár egy hónappal korábban is el tudja látni a feladatokat. A közgyűlési döntés az 5-ös számú fogászati körzet megosztását is jelentette.

A közgyűlés napirendi javaslatait 13 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

 

Would you like to replay the video?

 

Címkék