A nyári napközis tábor harmadik heti programjai fejeződtek be pénteken. Az augusztus 15-ig tartó táborba folyamatosan várják a gyerekek jelentkezését, minden héten színes programokon, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a diákok.

Hasonló tartalmaink:

 

A nyári napközis tábor e heti programjain is maximális létszámban vettek részt a gyerekek, 122 tanulót írattak be a szülők. Nagy az érdeklődés a tábor iránt, már a jövő hét is betelt – mondta el Nonn Ilona táborvezető.

Minden héten tematikus programok várják a gyerekeket, az idei tábor  nyolc héten keresztül a  mesék világát hozza közelebb a résztvevőkhöz. Ezen a héten a sárkányokkal és szörnyekkel kapcsolatos történetek köré csoportosultak a foglalkozások.

kirándulnak is a gyerekek, csütörtökön a Duna-parton jártak, ahol a sárkányhajózást próbálhatták ki.

Az időjárás a héten nem minden nap kedvezett a szabadtéri programoknak, így a faházon belül sorversenyekkel és kézműves foglalkozásokkal töltötték az időt, de azért volt kirándulás is, csütörtökön a Duna-parton jártak a gyerekek, ahol a sárkányhajózást próbálhatták ki.

A tábor megrendezésére minden évben 6 millió forintot fordít az önkormányzat.  Eddig minden hét telt házzal működött, így a nagy érdeklődés miatt  a hátra lévő programok zavartalan lebonyolításához további 450.000 forinttal járul hozzá a város.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék