A sajtótájékoztatón a legfontosabbak között a városban zajló fejlesztésekről esett szó. T. Mészáros András polgármester hangsúlyozta, hogy befejeződött az aszfaltozás a Gereben utcában, így tovább nőtt az aszfaltos utak hossza a városban. Ezen kívül az intézményi fejlesztések kapcsán pedig a Vörösmarty Mihály Gimnázium bővítésére helyezte a hangsúlyt a város vezetője, hiszen a Nemzeti Sport Központ és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ jóvoltából új tornaterem épülhet az iskolában.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Az érdi kulturális élet jelentőségéről is beszélt T. Mészáros András polgármester. Három érdi festőművész, Fritz Rautner, Karsch Manfréd és Kéri Mihály közös kiállítása nyílik Párizsban szeptember 11-én. Ez is azt bizonyítja, hogy a művészeti élet terén elindult pozitív változások egyre szélesebb körben teszik ismertté az itt élő és alkotó művészek munkáját.

Elindult a NB I-es női kézilabda szezon, ezzel kapcsolatban T. Mészáros András polgármester arra biztatja lakosságot, hogy az Érd Arénában a tavalyi évhez hasonlóan minél többen támogassák a bronzérmes érdi csapatot.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék