T. Mészáros András polgármester a következő 5 éves ciklus első sajtótájékoztatóján név szerint ismertette a választáson képviselői mandátumhoz jutott jelölteket, továbbá hangsúlyozta, hogy mind a 12 egyéni választókerületben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei kapták meg a választók bizalmát.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A város vezetője hangsúlyozta, hogy a választási ígéretnek megfelelően folytatni fogják fejlesztéseket, amelyek még az elmúlt 4-8 évben kezdődtek el a városban.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése az alakuló ülését október 23-án 9 órakor tartja a Polgárok Házában. T. Mészáros András két alpolgármestert javasol majd a közgyűlésnek – mondta el a sajtótájékoztatón. Az alakuló ülésen egy külső alpolgármestert is javasol majd a város vezetője. Tóth Tamás, városunk eddigi alpolgármestere láthatja el a jövőben ezt a feladatot, amennyiben a közgyűlés elfogadja a kinevezésre vonatkozó javaslatot. Elkészültek a javaslatok a bizottságok felosztására is, jelentős változás nem lesz a korábbiakhoz képest – mondta T. Mészáros András polgármester.

T. Mészáros András polgármester hozzátette, hogy az eddig elért eredmények egyértelműen azt bizonyítják, hogy a városvezetés által kijelölt út összhangban van a lakosság elképzeléseivel, mindezt alátámasztja az is, hogy a választópolgárok vasárnap nemet mondtak az ígérgetésekre és a hozzá nem értő megnyilvánulásokra.

 

 

Would you like to replay the video?
Címkék