Október 21-én a pusztazámori önkormányzati képviselők is átvették megbízóleveleiket, majd az új testület ezt követően az első közgyűlését is megtartotta. Mint azt a település polgármestere elmondta, a testület összetételét illetően mindössze egyetlen személyi változás történt, így a következő ciklusban is ugyanazok a politikusok irányíthatják a falut, akik az elmúlt négy esztendőben tették.

 

Hasonló tartalmaink:

 

Pátrovics Benedek, Pusztazámor független polgármestere immár hetedik ciklusát kezdte meg kedd délután a megbízólevelek átvételét követően, és – jóllehet – képviselőtársainak többsége nem büszkélkedhet ilyen hosszú politikusi pályafutással, azonban az elmúlt négy esztendőhöz képest nincs nagy változás a testület összetételét illetően.

Pátrovics Benedek a kampányban a megkezdett munka folytatását ígérte, ami – mint fogalmazott – elsősorban a jelenlegi állapotok fenntartását jelentette. A polgármester elmondta, hogy az önkormányzat a faluban található több romos épületnek az elbontását illetve azok környezetének átalakítását is tervezi, de mielőtt bármiféle munka elkezdődne természetesen a lakosság véleményét is szeretnék meghallgatni.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék