A héten tartották meg a Teleki Sámuel Általános Iskolában az intézmény névadójának tiszteletére minden esztendőben megrendezett ünnepélyt. Az ünnepség keretén belül átadták a városi földrajz,- illetve asztalitenisz verseny helyezettjeinek az érmeket és megkoszorúzták az intézményben lévő Teleki Sámuel szobrot.

Hasonló tartalmaink:

 

 

21. évvel ezelőtt, 1993-ban vette fel a 8. számú Általános Iskola a Teleki Sámuel nevet. Azóta minden esztendőben rendezvénysorozattal emlékeznek meg az intézmény névadójáról. A Teleki Napok keretén belül idén is sor került a hagyományos asztalitenisz, illetve földrajz versenyre, és a héten a megtartották a Teleki ünnepélyt is.

 

Az intézmény vezetője elmondta, hogy a hagyomány szerint az ünnepségen nem vesz részt az összes tanuló. Ünnepi műsorral minden esztendőben más évfolyam készül, idén a harmadikosokat érte a megtiszteltetés, így ez az évfolyam teljes létszámban jelen volt. Az intézmény munkatársai minden esztendőben igyekeznek valami újdonsággal előállni, volt olyan év például, amikor naptárat adtak ki a jeles nap alkalmából. Ezúttal az iskolaújság ismételt megjelenéséről számolt be az igazgatónő.

 

Az ünnepség keretén belül adták át a városi földrajz,- illetve asztalitenisz verseny helyezettjeinek az érmeket és az okleveleket, az ünnepi megemlékezés zárásaként pedig megkoszorúzták az intézményen lévő Teleki Sámuel szobrot.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék