Két győztes forduló után vereséget szenvedtek hazai pályán a Treff 07 SE kosarasai. Az elmúlt hétvégén a Dombóvári KSI-t látták vendégül a Treff Sportcentrumban, ahol 64:57 arányú vereséget szenvedtek.

Hasonló tartalmaink:

 

Nyár elején még úgy fejezték be a bajnokságot a fiúk, hogy nem tudták, melyik bajnokságokban fognak szerepelni idén. Ez nem sokkal később eldőlt, a felnőttek az NB2-ben folytathatták. A felnőtt csapatból Elshahadat Gábor távozott, aki Győrben folytatja tovább tanulmányait. Az Ő posztjára érkezett vissza korábbi NB2-es és NB1-B-s center Hoffmann Ákos. Szintén visszatért Czégel Dániel, aki Diósdról igazolt vissza Hoffmannal együtt. Hatalmas erősítést jelent, hogy az MTK Törökbálint NB1-B-s felnőtt csapatának újonnan kinevezett vezetőedzője, Szarvas Gábor is a Treffben folytatja levezetésképpen. A Treff NB2-es csapata tehát erősödött, és továbbra is cél saját fiataljainak szerepeltetése a felnőttek között, immár egy osztállyal feljebb. A bajnokságot októberben kezdte meg az együttes. Az első fordulóban a Kanizsa KK-t győzték le hazai pályán, majd a Szekszárd felett diadalmaskodtak, idegenben.

A harmadik fordulóban ugyanis a Dombóvár csapatát látták vendégül az érdiek. Sokáig vezetni tudtak Valaczkay Gáborék, aztán a negyedik negyedben elfogyott az erejük, és fordítani tudott a vendég együttes, 64:57 arányban győzött a Dombóvári KSE. Szőke Balázs elmondta, különösen azért értékes számukra az Érden megszerzett győzelem, mert a bajnoki rajt nem úgy sikerült számukra, ahogyan eltervezték.

Ami a Treffet illeti, Valaczkay Gábor elégedett az eddigiekkel, és bizakodó a jövőre nézve. A csapat célja a bennmaradás kiharcolása. A Treff 07 Se a negyedik fordulóban a Marcali vendégeként lép pályára, november 8-án. Hazai pályán legközelebb november 16-án szerepel a csapat, ellenfelük ekkor a kaposvári alakulat lesz.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék