Az Érdi Tankerület energetikai pályázaton nyert, így három oktatási intézmény újulhat meg a jövőben. A Teleki Sámuel Általános Iskolában, a Bolyai János Általános Iskolában és az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai épületében kezdődő munkálatokról Sárközi Márta, tankerületi igazgató adott tájékoztatást.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Az Érdi Tankerület az elmúlt időszakban felmérte a  város oktatási intézményeinek a helyzetét, kijelölte azokat az épületeket, ahol valóban nagy szükség van a felújításra. Sárközi Márta, a tankerület igazgatója  elmondta, négy iskola felújítására nyújtottak be pályázatot, ebből három eredményes volt.  A három pályázat összértéke közel fél milliárd forint – tette hozzá az igazgató. A munkálatok hamarosan elkezdődnek és ebben a tanévben be is fejeződnek.

A tankerület továbbra is keresi a pályázati lehetőségeket, hogy további iskolák esetében is hasonló munkálatok kezdődhessenek a jövőben. Sárközi Márta igazgató hangsúlyozta, hogy addig is a legfontosabb a folyamatos karbantartás, amely az állagmegóvást hivatott segíteni, ezzel is biztosítva a már felújított az intézmények megfelelő műszaki állapotát.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék