Megváltozott munkaképességűek masszázs-szolgáltatása Érden

A Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete lassan tíz éve alakult azzal a céllal, hogy a kistérségben élő látássérültek mindennapjait segítse. Ez a sokrétű feladat eleinte alapszolgáltatásokból állt, majd 2008-tól már azzal is tudott segíteni, hogy munkát biztosított tagjainak.

Hasonló tartalmaink:

Jelenleg 25 megváltozott munkaképességű személy dolgozik az egyesületnél, s már nemcsak látássérültek végzik feladataikat.

Mivel fontos volt a egyesület számára, hogy úgy képviselje a látássérülteket, hogy azok önmegvalósítását is előremozdítsa, ezért olyan területeken indított el szolgáltatást, mint például a gyógymasszázs. A gyengénlátók és a vakok igazán otthonosan mozognak ezen a területen és egyre több helyen ismerik fel, hogy a vak és gyengénlátó masszőrök valóban kiváló szakemberek.

A Budaörsön már kezdetektől a helyi egészségházzal kötött létrejött  együttműködés keretében működő gyógymasszázs is nagy népszerűségnek örvend a helyi- és környékbeli lakosság körében.

Most, a Budaörsi Gyógymasszázs Stúdió, újabb ellátási területen, Érden is elérhető árakkal, magas színvonalon kínálja szolgáltatását.

Mivel egyesületünk tagságának jelentős hányada Érd városában él, szinte egyértelmű volt, hogy a gyógymasszás e városban is elérhetővé váljon. Szakemberünk, sokéves tapasztalattal rendelkezik és gyakorlata révén, több szakszerű segítséget tud nyújtani az egészségi panaszokkal hozzáforduló, kedves leendő  vendégeink számára.

Az érdi egészségházzal kötött megállapodásunk értelmében,  2014.novemberétől, minden pénteken reggel 08-tól délután 16 óráig,  már a városban is lehetőség van kezelések igénybevételére. A gyógymasszázst, Kozma István végzi; egy kezelés ideje 30 perc. A szolgáltatás bevezető ára 2000 Forint, ami a helyszínen, a masszőrnél fizetendő.

Fontos, hogy vendégünk hozzon magával tiszta lepedőt, melyet saját komfortja és a higiénés okok is indokolnak. Aki nem ragaszkodik a saját lepedő használatához, annak a helyszínen, 500 Forintos áron van lehetősége masszőrlepedő megvásárlására, ami több alkalomra is használható.  Időpont egyeztetése szükséges, a +36/23 789 885-ös, vagy a +36/20 455 6999-es  telefonszámon.

(A masszázsról további információt, egyesületünk weboldalán olvashat: www.bulake.hu)

fotó: minalunk.hu

Címkék