stmartinSt. Martin pénteken koncertezett Érden egy jótékonysági rendezvényen, ahol érdi vállalkozók és a város 230 szegény sorsú gyereket látott vendégül. A művésszel Ölvedi Réka beszélgetett arról, hogy milyen gyermekközönségnek zenélni, hogyan készül a szaxofon-virtuóz a koncertekre, mennyit változott a 20 évvel kiadott első lemeze óta, és mennyire elégedett sikereivel.

Immár negyedik alkalommal vállalkoztak érdi magánemberek és cégek arra, hogy örömteli karácsonyt biztosítsanak érdi gyerekeknek. A hátrányos helyzetben, nem egyszer mélyszegénységben élő családok gondjai a tél beköszöntével csak fokozódnak, és sajnos ez alól Érd városa sem jelent kivételt. Rajtuk, a nehéz sorsú gyerekeken kíván segíteni idén is az Egrokorr Zrt. nevével fémjelzett összefogás. A szervezők a helyi iskolák által kiválasztott 230 érdi gyermeket és testvéreiket vendégelték meg. A rendezvény helyszíne a hagyománynak megfelelően ezúttal is a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornacsarnoka volt. A támogatók által felajánlott anyagi, tárgyi segítség mellett neves művészek is felléptek – köztük között St. Martin szaxofon művész. A rendezvény védnöke – szintén már hagyománynak számítóan – Érd polgármestere, T. Mészáros András.

Hasonló tartalmaink:

 

Hallgasson bele az interjúnkba!

 

 

 

Az érdi Polgármesteri Hivatal mellett a támogatók között van az eseményt útjára indító Egrokorr Zrt., valamint a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, az OTP Bank Nyrt., a CBA Prima/Krupp és Társa Kft., a Burger King, Delta Röplabda SE, az Antikvárium.hu, a Microse Kft., a KS Team Kft., az érdi Gyermekjóléti Központ, az Osváth Cukrászda és a Pataki Cukrászda.

Címkék