Közmeghallgatás

 

 

A közmeghallgatás elején T. Mészáros András polgármester összefoglalta az elmúlt évek városfejlesztési eredményeit, majd ezután tehették fel kérdéseiket a lakosok.

Hasonló tartalmaink:

 

Többek között a zöld hulladék elszállításával kapcsolatban is elhangzottak észrevételek. dr. Bács István alpolgármester ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy a szolgáltatónak az idei évben 40 %-kal több hulladékot kellett elszállítania a tavalyihoz képest.

Sokan érkeztek a Parkvárosból a közmeghallgatásra, így a városrésszel kapcsolatban több kérdés is felmerült. Többek között az úthálózat kapcsán is tettek észrevételeket a lakosok.

A Bem tér átalakítása is téma volt a közmeghallgatáson. Vajon megépül-e a bevásárlóközpont és elkészül-e az M7-es érdi csomópontja – többek között ezek a kérdések is elhangzottak, amelyekre megnyugtató választ adott a városvezetés.

A közlekedésfejlesztés kapcsán a tervezett Szent István híd megépítésére is vonatkozott kérdés a közmeghallgatáson.

Azokra a kérdésekre, amelyekre a városvezetés a helyszínen a szükséges információk hiányában érdemben nem tudott válaszolni, azokra 15 napos határidővel a hivatal ad majd választ.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék