Bemutató foglalkozást tartottak a tankerület pedagógusainak a Teleki Sámuel Általános Iskolában. Az előadók ízelítőt mutattak az idegennyelv-oktatás speciális területeiről, valamint bemutatták az oktatást segítő különböző infokommunikációs eszközöket is. A Teleki Iskolában immár 10 éve oktatnak emelt szinten idegen nyelvet.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A Teleki Sámuel Általános Iskola még októberben elnyerte az úgynevezett „Mentoráló intézmény” címet az idegen nyelvi szintmérés programjával. Így a tankerület pedagógusai számára rendszeresen tartanak továbbképzést, amelyen a jó gyakorlatot mutatják be. A legutóbbi találkozó alkalmával pedig az idegennyelv-oktatását segítő eszközöket is bemutatták.

Rábainé Radó Katalin, az iskola angoltanára elmondta: a tanítás során igen hasznosak a különböző infokommunikációs eszközök, a gyerekek pedig egyre érdeklődőbbek a nyelvtanulás iránt. A Teleki Iskolában immár 10 éve oktatnak emelt szinten idegen nyelvet, amelyre évről évre sokan jelentkeznek és igen jó eredményeket érnek el a tanulók.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék