Nyaralás nagycsaládosoknak

Az Ága-Boga Alapítvány intézi az Erzsébet program pályázatait a városban és környékén.  A nagycsaládosok gyermekeinek a táborok is ingyenesek, amennyiben a szülők keresete kevés. A nagycsaládosoknak szóló pályázatokat februárban lehet beadni.

Hasonló tartalmaink:

Wolf Richárd, az Ága-Boga Alapítvány elnöke az Érd Médiacentrumot arról tájékoztatta: az Erzsébet Program pályázaton tízszázalékos az önerő, de sokaktól még ezt az összeget is átvállalják. Ennek feltétele, hogy három, vagy több gyerek legyen a családban. De például az idősek és a fogyatékkal élők is ingyen vehetik igénybe a lehetőségeket. Ez lehet például nyaralás, vagy fürdőbérlet. A nagycsaládosok gyermekeinek a táborok is ingyenesek, amennyiben a szülők keresete kevés.

A programok sikeresek, mert már eddig is sokan táboroztak és mentek nyaralni az Erzsébet program segítségével. Az alapítvány elnöke a népszerű célpontok között említette a Balatont, de olcsóbb lehetőségként az erdei szállásokat is, ahol kedvezőbbek az árak, mint a Balatonnál. Wolf Richárd azt is mondta: a papírok kitöltéséhez segítséget nyújtanak. Ugyanakkor több dokumentumot is az érintettnek kell beszereznie. Ilyen például a keresetigazolás, vagy a gyermek anyakönyvi kivonata.

Februártól lehet pályázni

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az idei pályázatokat lépcsőzetesen, 15-30 napos időközönként írja ki. Elsőként, január 9-én a nyugdíjasoknak szóló szociális üdülési és a tavaly nagy sikert aratott kedvezményes fürdőjegy pályázatok jelentek meg, január 19-én a nyári Erzsébet-táborok és a Tavaszi/Őszi kirándulások nyíltak meg. A nagycsaládosoknak szóló pályázat februárban, a későbbiek során a többi kedvezményezettnek szóló kiírás fokozatosan válik majd beadhatóvá.

 

Címkék