Kijavítják a közvilágítási hibákat

Megkezdődött a közvilágítási hibák elhárítása: részben az elektromos hálózat hibájából, részben pedig hibás izzók miatt akadozik illetve gyenge helyenként a világítás – számolt be T. Mészáros András polgármester sajtótájékoztatóján, ahol az Érdi Újság terjesztési problémáiról és a Pataki Jánosnak adományozott Posztumusz Kamarai Díjról is szólt.

Hasonló tartalmaink:

Több panasz is érkezett közvilágítási problémák kapcsán az önkormányzathoz az elmúlt időszakban. Kétféle hiba is érinti az érdi szolgáltatást. Az ELMÜ szolgáltatása helyenként a kábelek és a trafók hibájából akadozik. Noha számos helyen izzócserék is történtek, az új világítótestek sok esetben nem felelnek meg az elvárásoknak, ezeket kicserélik.

Az Érdi Újság terjesztéséről is szó volt a tájékoztatón: a január 15-i lapszám kézbesítése városszerte nem vagy csak részben valósult meg: A kiadó ígérete szerint orvosolja a problémát. Mindemellett a polgármester emlékeztetett: a közeljövőben új közbeszerzési pályázatot ír ki az önkormányzat a lap kiadására.

T. Mészáros András beszámolt arról is: posztumusz Kamarai Díjat kapott az érdi cukrászmester, a hazai cukrászszakma egyik legnagyobb kiválósága Pataki János, városunk korábbi alpolgármestere, aki február 3-án lett volna 65 éves. T. Mészáros András polgármester a tájékoztatón ismét őszinte részvétét fejezete ki a családnak, és  valamint gratulált a díjhoz.

Would you like to replay the video?
Címkék