Helyi vállakozásokat népszerűsíthet a Tesco

Érdi és környékbeli vállalkozók termékeit illetve szolgáltatásait bemutató mintabolt nyílhat a közeljövőben az érdi Tesco áruházban.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Ipartestület kezdeményezésének a célja, hogy lakosság jobban megismerje a helyi termelőket, kereskedőket és iparosokat. Az Érdi Ipartestület egyik legfőbb feladatának tekinti a helyi vállalkozások piacra jutásának az elősegítését. Ebben a munkában jelenthet nagy előrelépést, annak a mintaboltnak a megnyitása, amelyben érdi és környékbeli vállalkozók mutathatnák meg termékeiket vagy szolgáltatásaikat az érdeklődőknek.

Több helyi vállalkozó is megjelent azon a tájékoztatón, ahol Csóli Csaba, az Ipartestület vezetője vázolta a kezdeményezésben rejlő lehetőségeket.

Kormány Sándor évtizedek óta működteti saját vállalkozását a városban, és így is hasznosnak ítéli a mintabolt kialakítását. Az érdi iparosok és szolgáltatók régóta várnak már olyan lehetőségre, melynek révén közvetlen és folyamatos kapcsolatba kerülhetnek a vásárlókkal- mondta.

Az Ipartestület vezetője elmondta, hogy a végső cél egy olyan mintabolt létrehozása, ahol bárki, bármikor vásárolhat is, de amíg az ezzel kapcsolatos technikai jellegű kérdések nem rendeződnek, addig csupán egy ügyfélszolgálati iroda és egy bemutatóterem kialakítását tervezik. Csóli Csaba hozzátette, a kezdeményezés egyúttal üzenet is mindazoknak, akik úgy gondolják manapság érdemes vállalkozni, akár helyi szinten is.

Would you like to replay the video?
Címkék