Prózamondó versenyre készülnek a Telekiben

Folyamatosan zajlanak az iskolai selejtezők a Csuka Zoltán Városi Könyvtár által idén is meghirdetett vers- és prózamondó versenyre, amelynek döntőjét március 18-án tartják a Városi Könyvtárban. Az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola  legjobbjainak kiválasztását néztük meg.

Hasonló tartalmaink:

A versenyre ebben az évben is az érdi és a szomszédos települések általános iskoláiból várják a tanulókat. A versenyen a Teleki Iskola diákjai is rendszeresen részt vesznek, vannak közülük már rutinosnak számító versenyzők, a kik minden évben indulnak a megmérettetésen.
Manapság sokat hallani arról, hogy a felnövekvő generációkat már nem érdeklik a könyvek, az irodalom és az olvasás, azonban a szervező, Gál Attila, a Teleki Sámuel Általános Iskola könyvtárosa úgy látja, hogy éppen a vers- és prózamondó verseny az, ami évről évre rácáfol erre a vélekedésre. Mint fogalmazott, ezek szerint mégis megvan a fogékonyság a gyerekekben.
Gál Attila hozzátette, a verseny a március 18-ai városi döntővel sem zárul le, mert a legjobbak az országos döntőig is eljuthatnak.

Would you like to replay the video?

 

Címkék