Lehet látogatni a törökbálinti tüdőgyógyintézetben

Hétfőtől újra fogad látogatókat a törökbálinti tüdőgyógyintézet, miután a kórház vezetése feloldotta az influenzajárvány miatt korábban elrendelt tilalmat – közölte az intézmény titkársága.

Hasonló tartalmaink:

Március első napjaiban még teljes volt a tilalom, s folyamatosan érkeztek új betegek. Akkor azt az információt közölte a tüdőgyógyintézet, hogy csak a járvány mérséklődése esetén nyitják meg a kapukat a látogatók előtt.
Pest megye nagyobb fekvőbeteg-ellátó intézményei közül változatlanul részleges látogatási tilalom van érvényben a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban. A főigazgatói titkárság korábbi tájékoztatása szerint a tilalom a csecsemő- és gyermekosztályt, a szülészetet, az újszülöttrészleget, az intenzív osztályokat, az onkológiát és az őrzőket érinti.
Nem enyhítettek a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetben február 5-én elrendelt részleges tilalmon, a váci Jávorszky Ödön Kórházban pedig változatlanul valamennyi osztály zárva van a betegek hozzátartozói előtt – közölték az érintett intézmények.

mti.hu, fotó:torokbalint.hu

Címkék