Nyílt nap volt a Bolyai Iskolában

Nyílt napot tartottak a Bolyai János Általános Iskolában. Nem csak azokat a szülőket várták, akik kíváncsiak az iskola napi működésére és szerették volna megnézni gyermeküket tanulás közben: azokra is számítottak, akiknek gyermeke szeptemberben kezdi az első osztályt.

Hasonló tartalmaink:

Ötödik éve rendeznek nyílt napot a Bolyai János Általános Iskolában. Minden esztendőben szombatra teszik az eseményt, hogy minél több szülő részt tudjon venni rajta. A résztvevők bepillanthattak az iskola napi működésébe és láthatták gyermeküket tanulás közben, de azokat is várták, akiknek a gyermeke a 2015/16-os tanévben kezdi az általános iskolát.

- A leendő elsősök szüleinek igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni ahhoz, hogy ha ide íratják a gyermeküket, megerősítést kapjanak: helyes lesz a döntésük. Az idősebb gyermekeink szülei pedig remélhetőleg pozitív élményekkel jönnek ki az órákról – mondta Baranyi Teréz igazgató. - Közismereti- és készségtárgyak is szerepeltek az órákon. Igyekeztünk az iskolai oktatási programunkat minél szélesebben bemutatni – hangsúlyozta a Bolyai igazgatója.

A nyílt nap keretein belül a leendő elsős szülők egy tájékoztatót meghallgathattak az Alsó utcai épületben, amíg az iskola tanulói számára tanítási órák zajlottak, 8-tól 11 óráig.

A leendő elsős szülőknek már csak néhány hetük maradt arra, hogy eldöntsék, melyik intézménybe íratják gyermeküket, a beíratást ugyanis április 16-17-én tartják.

Would you like to replay the video?
Címkék