Újra véradás Érden és Törökbálinton

Az Érdi Vöröskeresztnek nincsen olyan hónapja, amikor ne lehetne valahol Érden és környékén vért adni, ez alól április sem maradhat ki, ugyanis a februári után ismét lesz véradás. De előtte március 20-án, pénteken lehet vért adni, és áprilisban is több időpontban várják a segíteni akarókat.

 

Hasonló tartalmaink:

Vérre mindig szükség van – emelte ki Janzsó Mónika az Érdi Vöröskereszt területi munkatársa, aki szerint tavasszal ismét több lehet véradó. Hozzátette: az új véradók sincsenek sokan, bár az utóbbi időben némileg emelkedett a számuk, átlagosan mégis kevesen vannak, ezért várják folyamatosan őket, és a résztvevők 500 forintos étkezési utalványt is kapnak.

Két véradás között legalább 56 napnak el kell telnie, így aki a Szepes Gyula Művelődési Központban februárban adott vért, az leghamarabb április 25-én adhat vért – méghozzá az Árminért rendezett Jótékonysági Sportnapon, a Favágó utca 95. szám alatti Nyári Táborban délelőtt 10 és délután 16 óra között.

Legközelebb 20-án, pénteken 11:00–14:00 között a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskolában lehet vért adni (Óvoda utca 6.), majd 15:00–18:00 között a Torbágyi út 1. szám alatt, az Auchan parkolóban.

Április 3-án 15:00–18:30 között a tárnoki Közösségi Könyvtárba várják a véradókat (Rákóczi Ferenc utca 38.), majd Diósdon, április 10-én a Szent István tér 5. sz. alatti Kék Géza Közösségi Házban.

A Véradás.hu  oldalra kattintva mindig megtalálható a legközelebbi váradás időpontja és helyszíne, de a jobb felső sarokban lévő kereső segítségével város szerint is kereshetünk időpontot.

Címkék