80 éves a Gárdonyi

Idén ünnepli fennállásának 80. évfordulóját a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium. A jeles esemény alkalmából ma rendhagyó tanítási napot tartottak, a jelenlegi tanárok és diákok együtt ünnepeltek, majd sor került a visszatekintésre és az emlékek felidézésére.

Hasonló tartalmaink:

Az elmúlt 80 évben több ezer diák akasztotta a vállára a ballagó tarisznyát az intézmény falai között. Az intézmény sokat változott az elmúlt nyolc évtized alatt, de az iskola eredeti szellemiségét a mai napig őrzik – mondta Pintérné Bernyó Piroska, a Gárdonyi Géza Általános Iskola És Gimnázium igazgatója. A Gárdonyi iskolában jelenleg tanulók illetve a most itt dolgozók a régi időkről nem sokat tudnak, mégis fontos számukra, hogy az intézményben az idei volt a nyolcvanadik tanév.

Az évfordulót rendhagyó tanítási nappal tették emlékezetessé, melyen irodalom és angol órára is sor került a diákok közreműködésével. A programot a régi idők tornája színesíttette, de sor került tanár-diák mérkőzésekre is. A diákok ezen kívül filmet és prezentációt is készítettek.

Would you like to replay the video?

fotók: Boros Sándor

 

Címkék