Közelebb a vásárlókhoz

Ügyfélszolgálati irodát nyitott az érdi Tesco áruházban az Érd és Környéke Ipartestület. A bemutatóterem a helyi termelőknek, kereskedőknek és szolgáltatóknak nyújt lehetőséget a tevékenységük szélesebb körben való megismertetéséhez.

Hasonló tartalmaink:

Érd Megyei Jogú Város és az Érd és Környéke Ipartestület együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a helyi vállalkozók és a lakosság kapcsolatát kívánják erősíteni. Ennek első lépéseként nyitottak meg egy új ügyfélszolgálati irodát, ami egyben a helyi termelők, kereskedők és szolgáltatók bemutatótermeként is működik.

Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt évek kedvezőtlen gazdasági környezete, valamint a megváltozott kereskedelmi struktúra miatt számos termelő vállalkozás szűnt meg vagy került a megszűnéshez közeli állapotba. Hozzátette: ezzel a most megnyitott bemutatóteremmel a helyi vásárlók figyelmét szeretnék felhívni a helyben készült termékekre, szolgáltatásokra.

A sajtótájékoztatón részt vett az IPOSZ elnöke is, Németh László, aki úttörő kezdeményezésnek nevezte a bemutatóterem megnyitását, amellyel közelebb hozzák egymáshoz a lakosokat és a helyi termelőket, kereskedőket.

A most megnyílt ügyfélszolgálati irodán várják további, bemutatkozni vágyó vállalkozók, termelők jelentkezését is.

Would you like to replay the video?

 

Címkék