Érd Körbe április 26-án!

Április 26-án ismét ÉrdKörbe biciklis városkerülő túra lesz. Csengeri Attila szervező korábban már beszámolt arról, hogy idén is több túrát szerveznek, és nemrég ismertették is a tavaszi ÉrdKörbe útvonalát.

 

Hasonló tartalmaink:

Csengeri Attila felhívta a figyelmet arra, hogy mikor tavasszal először pattanunk biciklire, nem árt átnézetnünk kerékpárunkat. Aki akart, már be is melegíthetett. Az ÉrdKörbe 15, 30, illetve 60 kilométeres útvonalát már közzétette a biciklis egyesület, ide kattintva érhető el a térkép.

A más-más távokat külön útvonalakra osztották fel a szervezők, így a 15 kilométeres távon a gyülekezőhelytől (Érd Aréna) Ófaluig, majd onnan vissza, a 30 kilométeres távon pedig a város „szélén” mennek végig a résztevők.
Ezek útvonalát ide kattintva érheti el.

A 60 kilométeres túrán az Érd Arénától Sóskúton keresztül Etyekig, majd onnan Herceghalomig mennek a túrázók, ahonnan Biatorbágyon, Törökbálinton és Diósdon keresztül vezet az út a kiindulási pontra – így ez a nevéhez hűen egy városkerülő biciklis megmozdulás lesz.

Would you like to replay the video?

Csengeri Attila egy korábban, az Érd Fm-nek adott interjújában kiemelte, hogy az ÉrdKörbét mindig valamilyen jeles nap tájékán rendezik, ezért már évek óta az április 22-i Föld Napjához kapcsolják azt.

Ami biztos, hogy idén még lesz ÉrdKörbe, méghozzá szeptember végén, az autómentes világnap környékén lehet rá számítani.

Ha már biztos abban, hogy részt vesz az ÉrdKörbén, ide kattintva regisztrálhat előre.

Csengeri Attilával, Az Érd Körbe alapítójával az Érd Fm műsorában beszélgettünk. Hallgassa meg az interjút!

 

 

 

 

Címkék