Budaörs Fesztivál

Május 6. és 10. között, már 18. alkalommal rendezik meg a Budaörs Fesztivált. Tíz helyszínen, 507 fellépő várja a vendégeket, minden korosztályt és stílust kielégítő műsorkínálattal – hangzott el a rendezvényt népszerűsítő sajtótájékoztatón. A fesztivál programjai ingyenesen látogathatóak.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-04-29-12h45m21s18Többek között Szeder is az 5 napos Budaörs Fesztivál egyik fellépője lesz, mondta el a település polgármestere, Wittinghoff Tamás a rendezvény népszerűsítésére tartott sajtótájékoztatón. Majd hozzátette, hogy a kezdetek óta igen népszerű fesztivál sokat változott az elmúlt években. Később kiemelte, hogy egyre több és színvonalasabb programok közül válogathatnak az érdeklődők.

Selmeczi Ágnes, Budaörs Fesztivál szervezője elmondta, hogy a programsorozat május 6-án a Harcsa Veronika Quartet koncertjével kezdődik. De a komoly- és könnyűzenei programok mellett képzőművészeti kiállítások is színesítik a rendezvényt.

A Budaörs Fesztiválon gyermekprogramok, kézműves vásár, népzene és világzene, valamint színházi és táncművészeti programok is lesznek. A “Kultutcában” az ország legjobb utcaszínházi előadásai mellett Budaörs nemzetiségi kultúrájával is megismerkedhetnek a látogatók. A fesztivál zárásaként pedig Händel: Messiása hangzik el a Városi Sportcsarnokban. A fesztivál minden programja ingyenesen látogatható.

Would you like to replay the video?
Címkék