Hosszabbítottak a Budaörs nagyágyúi!

A következő szezonban is a Budaörs NB I-es női kézilabda csapatában játszik a csapat két kulcsembere, Pálos-Bognár Barbara és Szöllősi-Zácsik Szandra.

Hasonló tartalmaink:

Pálos-Bognár Barbara és Szöllősi-Zácsik Szandra is marad a Budaörs női kézilabdacsapatában a 2018/2019-es szezonban. A több mint százszoros válogatott klasszis átlövő, Hornyák Ágnes még tavaly márciusban két szezonra szóló szerződést hitelesített aláírásával.

Szöllősi-Zácsik Szandra nyáron közös megegyezéssel felbontotta szerződését a Ferencvárossal, ezt követően igazolt Mihály Attila együtteséhez, amelyben eddigi 19 bajnokiján 102 gólt szerzett.

„Rövid idő alatt nagyon megszerettem ezt a közeget, így teljesen racionális döntés volt a hosszabbítás. Sajnos a bajnokság vége eddig nem úgy alakul, ahogy terveztük, de mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy igen komoly terveink vannak a jövőre nézve. Keményen dolgozunk, hogy továbbra is büszke lehessen ránk mindenki, aki mellettünk áll” mondta Szöllősi-Zácsik Szandra.

Pálos-Bognár Barbara a 2016/2017-es szezon előtt tért haza Dániából, hogy a Budaörsöt erősítse. A sérülésből visszatérő irányító idény csupán 6 mérkőzésen léphetett pályára, mely alatt 14 gólt szerzett, míg tavaly 25 meccsen szerzett 125 góljával házi gólkirálynői címet szerzett.

„Számomra nem volt kérdés, hogy szeretném folytatni a közös munkát a klubbal! Játékosként és utánpótlás edzőként is itthon érzem magam ebben a közösségben. Még csak két éve vagyok itt, de már most hatalmas öröm látni, mekkorát nőttek és mennyit fejlődtek a gyerekek. A Budaörs Handball olyan, mint egy nagy család!” nyilatkozta a korábbi érdi irányító, Pálos-Bognár Barbara a budaorshandball.hunak.

 fotó: budaorshandball.hu/Pozsonyi Roland

Címkék