Májusban kezdik telepíteni az átemelőket

A házi átemelőkről szóló szerződést az önkormányzat és a telepítést végző kivitelező képviselői 2015. április 10-én írták alá. Az aláírástól számítva 210 nap áll a kivitelezők rendelkezésére, hogy minden olyan ingatlan területére, ahol a tulajdonos ezt igényelte, szakszerűen elvégezzék az átemelők beszerelését és üzembe helyezését.

Hasonló tartalmaink:

260 igény érkezett be házi átemelő telepítésére, melyeket május végén kezdenek telepíteni. A kivitelezők – az ütemterv szerint -városrészenként keresik fel az ingatlantulajdonosokat és látnak neki a munkálatoknak. Első körben felmérik a területet, a beépítés lehetőségeit, valamint kijelölik az átemelő helyét.

Kovács Péter Barna, projektvezető elmondta, hogy az átemelőt a csatornamű-szolgáltató adja, amit telepítenek is, de az elektromos bekötés elvégzése és az átemelőhöz a bekötő szennyvízvezeték kiépítése a tulajdonos feladata.

A projektvezető felhívta a figyelmet arra is, hogy még mindig nagyon sokan nem kötöttek rá a csatornahálózatra. Ők talajterhelési díjat kötelesek fizetni.

A házi átemelőkkel és a rákötésekkel kapcsolatban részletesen itt olvashat, vagy a Csatornázási Ügyfélszolgálati Irodán lehet érdeklődni.

Would you like to replay the video?
Címkék