Hatodik helyen zárt a Treff kosárlabda csapata

Véget ért a bajnokság az NB II-ben szereplő Treff 07 SE kosarai számára. Az NB II újonc csapata a bent maradást tűzte ki célul, ezt sikerült is teljesíteniük. Az alapszakaszt a hatodik helyen zárták, és a rájátszásban is sikerült megőrizniük ezt a pozíciót.

Hasonló tartalmaink:

A Treff 07 SE kosarasai első évüket töltötték az NB II-ben. A célkitűzés újoncként a biztos bent maradás kiharcolása volt, amit teljesítettek is. A csapat az alapszakaszban a hatodik helyet szerezte meg.

A rájátszást az 5. és a 8. hely között kezdte a csapat. A rájátszást idén Siófokon rendezték meg, ahol a Treff két mérkőzést játszott, elsőként a Marcali, majd a Siófok ellen lépett pályára. A rájátszás során sikerült megőrizni a hatodik helyet.

Valackay Gábor játékos edző nem talált kivetni valót a csapat ez évi teljesítményében. Főleg a védekezéssel volt elégedett, de a fiatalok beépítése is remekül sikerült a csapatjátékba.

Az utánpótlás bázis egyébként bővült az elmúlt időszakban, és a jövőben is az a cél, hogy egyre több fiatal kerüljön be a felnőtt gárdába. Nyitrai Ákos amellett, hogy a felnőtt csapat tagja, edzőként is tevékenykedik a Treffnél, ő a kadet csapat trénere is.

A Treff 07 SE számára tehát véget ért a bajnokság, de június közepéig még tart az edzés a fiúk számára, utána hosszabb pihenőre mennek. A folytatásról még semmi konkrétat nem lehet tudni. Valaczkay Gábor szerződése május 31-ével lejár, és eddig még nem tárgyaltak a jövőről. A játékosokkal már egyeztettek, mindenki szeretné, ha maradna ez a felállás, és a 2015/16-os szezonban is NB II-ben szeretnének játszani.

Would you like to replay the video?
Címkék