Hétvégi házakba tört be

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást magánlaksértés vétség, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Attila 25 éves abaújszántói lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

betortor2

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. május 12-én az esti órákban mászott be egy törökbálinti ház udvarára. A férfi az épület emeleti teraszának ajtaját egy téglával betörte, de végül oda nem ment be. Ezt követően a szomszédos telken lévő ingatlan ablakát törte be és bement a nyaralóba, majd az ott talált élelmiszerek egy részét elfogyasztotta és a házban aludt.

A bűncselekmény elkövetését az egyik ingatlan tulajdonosa észlelte és értesítette a rendőrséget. A járőrök az adatgyűjtés során észrevették, hogy a szomszédba is betörtek, ahol a rendőrök megtalálták a 25 éves férfit.betortorok

N. Attilát a törökbálinti járőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során több bűncselekmény elkövetését is elismerte, melyeket Budaörsön és a főváros XI. kerületében követett el. A nyomozók N. Attilát bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését.

A büntetőeljárást ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

police.hu

Címkék