Bajnok röplabdázók

A Delta Röplabda Sportegyesület felnőtt csapata nyerte meg a Pest Megyei Régiós Bajnokságot, miután az utolsó fordulóban az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai tornatermében a Közgáz csapatát könnyedén, 3:0-ra győzte le.

Hasonló tartalmaink:

A győzelem ellenére Dömötör-Mátrai Beáta nem volt teljes mértékben elégedett csapata győzelmével, igaz ez annak tudható be, hogy több játékos betegség vagy sérülés miatt hiányzott a csapatból. Nem látszott, hiszen az első és a második játszmát is 25:17-re nyerte a Delta, köszönhetően a remek kereszt-leütéseknek, és a támadó és védővonal közötti lecsapásoknak, amelyeket nem tudott hatástalanítani a Közgáz, míg a harmadik játszmának az elején tényleg nem igazán talált fogást a Delta a vendégeken, de a Közgáz rossz nyitásai miatt rendre ellépett az érdi klub, és végül a harmadik játszmát 25:20-ra, így a mérkőzést 3:0-ra nyerte a felnőtt csapat.
Az U18-as csapat két mérkőzést is játszott, ahol a Dunakanyart és a Közgázt is simán, 3:0-ra verte, amellyel az utolsó, május 31-i érdi fordulóban biztosíthatja be dobogós helyezését a csapat.

A játékos-edző, Dömötör-Mátrai Beáta így értékelt a mérkőzést követően: „Jó mérkőzés volt, a győzelem ellenére is döcögősen ment a játék. A betegségek miatt nehezen álltunk össze, de örültem neki, hogy a fiatalokkal feltöltve tudtunk játszani, és szépen hoztuk ezt a mérkőzést. A célunk a következő két évben az, hogy a felnőtt csapattal az NB II-be jussunk fel, ha ez sikerül, reményeink szerint majd az addigra megépülő új tornacsarnokban fogjuk játszani a mérkőzéseinket a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.”

Mint korábban beszámoltunk róla , a Delta RSE fiataljai az Országos Mini Kupán is remekeltek, így kiváló héten van túl az érdi röplabda egyesület is.

Címkék