Teljesen átalakul a Bem tér és környéke közlekedése

 Lakossági fórumot tartottak az M7-es autópálya érdi lehajtójának átépítésével kapcsolatosan az érdi önkormányzat, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, és a kivitelező Euroaszfalt Kft. képviselői a Polgárok Háza Közgyűlési Termében. Az M7 autópálya Érd, Iparos úti csomópont térségének átépítése június 2-án elkezdődik, de a komolyabb munkálatokra csak június közepén, a tanítás végeztével kerül sor.

Hasonló tartalmaink:

Olyan forgalomszabályozást alakítanak ki Érden, ami reggeli csúcsidőben az Érdről Budapestre, délutáni csúcsidőben pedig Budapestről Érdre haladó forgalom előnyét biztosítja. A beruházás keretén belül négy összehangolt jelzőlámpás és egy körforgalmi csomópontot alakítanak ki, valamint az Iparos út az M7 autópályától a Törökbálinti útig 2×2 forgalmi sávra bővül.

A Bem téren a buszforduló megszűnik, a buszmegállókat véglegesen a SPAR beruházásában átépülő Aszfaltozó utcában alakítják ki. Az Euroaszfalt Kft. röviden bemutatta az év során ütemezett nagyobb léptékű feladatokat.

A kivitelezés már június 2-án elkezdődik, de a komolyabb munkálatokra csak június közepén, a tanítás végeztével kerül sor.

Would you like to replay the video?

Címkék