Adónyomozók ellenőriztek Érden

Fokozott ellenőrzést tartottak Érden és Diósdon az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen. Az ellenőrzés egyik célja a balesetek megelőzése, valamint a NAV az áruk valós útjának nyomon követését vizsgálta.

Hasonló tartalmaink:

A fokozott közúti akcióban a rendőrség elsősorban általános közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtott végre. Ellenőrizték többek között az okmányok meglétét és érvényességét, valamint a biztonsági öv használatát is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a baleseti okok nem változtak az évek alatt Érden és a környező településeken – mondta el Kürti István, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője.

Az ellenőrzésben részt vett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akik a rendőrök segítségével az Elektronikus Közútforgalom-ellenőrző Rendszert ellenőrizték. A rendszer célja az áruk valós útjának nyomon követése, az árubeszerzések, értékesítések során keletkező közterhek megfizetésének biztosítása, valamint az, hogy Magyarországon ne kerülhessen forgalomba olyan áru, amely előzetesen nem volt bejelentve az adóhatósághoz.

 

Would you like to replay the video?
Címkék